Endelig fandt jeg den… →Økoshoppen.dk←

Så fandt jeg endelig mine ynglings hjemmesider, nemlig økoshoppen.dk og BABYTORVET.DK BABYUDSTYR. Jeg er gravid i uge 32 og har faktisk ledt efter sådanne shops som disse lige siden, jeg var i uge 10. Jeg har været i et hav af fysiske butikker med økologisk babyudstyr, men ingen har levet op til mine krav og forventninger. Min veninde gav mig så et tip om disse hjemmesider. Hun havde handlet hos dem og været yderst tilfreds. Hun havde købt noget økologisk babytøj og en sovepose til baby.

Da hun dagen efter modtog pakken, havde de sendt små prøver med på nogle af deres andre produkter, hvilket vi kvinder jo elsker.Blandt andet havde de sendt en prøve på en helt fantastisk fennikel te som min veninde og jeg smagte sammen. Da jeg for første gang var inde og se hjemmesiden, blev jeg positiv overrasket med det sammen, for hold da op, hvor er den flot. Jeg kiggede hurtigt rundt og fik så øje på en video.

Den er jo fantastisk og jeg har aldrig set andre hjemmesider have sådan en video. Det er en lille video som viser, hvordan man handler på hjemmesiden samt hvad man skal gøre, for hurtigt at finde det man søger. Det må jeg sige, det er altså smart. Ligeledes har hjemmesiden i toppen et link med gode råd. Der er skrevet en masse gode råd om blandt andet økologiske hudplejeprodukter. Der stod faktisk en masse gode ting som jeg ikke selv havde tænkt på, så ja det kan godt betale sig at læse.

At købe børnetøj online kan altså kun betale sig. Jeg bestilte selvfølgelig straks noget øko tøj og øko legetøj til den lille nye fyr, som snart er på vej. Det var så nemt og købe på hjemmesiden og jeg var ikke i tvivl om, hvad jeg skulle gøre én eneste gang. Allerede dagen efter var der nyt økologisk babytøj og legetøj på hylderne i børneværelset. Jeg fik selvfølgelig også små prøver med i min pakke. Jeg fik prøver med på noget John Masters shampoo.

Jeg lyver ikke når jeg siger, at mit hår aldrig har været så blødt. Den prøve jeg fik, var på en shampoo som hedder evening primrose. Det har selvfølgelig resulteret i, at jeg måtte lave en bestilling igen. Men det er jeg nu heller ikke ked af, for hold op det er nogle gode produkter. Jeg købte denne shampoo samt en balsam dertil. Selv min mand siger, at mit hår er blevet super blødt, og det siger altså ikke så lidt, når det kommer fra hans mund.

En anden ting jeg da også lige må nævne, er deres altid lave fragt. Jeg betalte 39 kr. for at få alle mine økologiske produkter sendt med posten og det er altså væsentligt laver end andre steder jeg har set. Min veninde har jo kendt hjemmesiden et par måneder mere end mig og hun har fortalt at de nogle gange har hele måneder, hvor der er fri fragt.
Men alt i alt vil jeg bare opfordre til, tjek dog denne enestående hjemmeside ud. Der går du absolut ikke galt i byen.