En hurtig e-cigaret guide/historie

Den teknologiske udvikling

Hele verden er efterhånden gået hen og blevet elektronisk. De teknologiske opfindelser der findes i dag er mange og fuldstændig enestående. Der kommer flere og flere elektroniske hjælpemidler til rådighed og hverdagen bliver i stigende grad digitaliseret på mange punkter. Den teknologisk udvikling har skabt nye og forbedrede muligheder på mange områder og et af de områder der er blevet berørt af teknologien er cigaretten – eller i mere præcise vendinger et elektronisk alternativ dertil – nemlig el cigaretten.

Et indblik i teknologien bag el cigaretten

Teknologien bag den elektroniske cigaret kan godt virke lidt indviklet ved første øjekast. Den elektroniske cigaret består af ganske få dele, heriblandt et stålhylster der minder om en almindelig cigaret, en væskebeholder til e-væsken og et varmelegeme. Du vil opleve at nogle af modellerne vil være opbygget med særskilte atomizer og væskebeholder hvor andre har det hele samlet i en hvilket kaldes for en cartomizer. Hvis du vil undgå mange påfyldninger af e-væske kan cartomizeren være at foretrække, da der er mere plads i denne og der går dermed længere tid inden e-væsken er blevet forstøvet.

Den innovative e cigaret

E cigaretten kommer som et længe ventet frisk pust. Markedet har længe trængt til og sukket efter en erstatning til de skadelige kræftfremkaldende tobakscigaretter. E cigarettens store popularitet er derfor ikke overraskende. Med et stadigt støt stigende fokus på sundhed, forhøjede afgifter på tobak, rygeforbud i det offentlige rum og generelt forværrede vilkår for rygere kommer lanceringen af en e cigaret  på et godt tidspunkt. Lanceringen af el cigaretten har både positive økonomiske og helbredsmæssige fordele.

Skift til en sundere livsstil med el cigaretten

El cigaretten er blevet promoveret som værende sundere end almindelige cigaretter. Det skal ikke forstås som at el cigaretten er decideret sund men at det er langt bedre end at fortsætte med ryge almindelige cigaretter, som er kendte for at indeholde over 4.000 forskellige skadelige kemiske stoffer heriblandt tjærearter. Med el cigaretten slipper du dermed at inhalere alle de usunde tjærearter, du slipper for røglugten, den dårlige ånde og misfarvede tænder. Med el cigaretten kan du begynde en sundere livsstil og du kan ’ryge’ hvor du vil og når du vil. Det sundhedsmæssige aspekt taler for sig selv og fremhæves ofte som bevæggrund for et ønske op et rygestop.

Billige elektroniske cigaretter

Den økonomiske side af et skift fra almindelige cigaretter til el cigaretten er ikke helt uvæsentlig. Det er alment kendt at rygning er en dyr fornøjelse og det er ikke blevet billigere i løbet af de sidste par år. Skifter du over til el cigaret derimod vil du kunne spare tusindvis af kroner på årsbasis og det er noget der virkelig kan rykke ved et budget. På Smartsmoke.dk kan du finde en billig elektronisk cigaret, så du kan få skiftet en dyr usund vane ud med den billige elektroniske cigaret så hurtigt som muligt. Den elektroniske cigaret er ikke blot billig at anskaffe – omkostningerne ved det efterfølgende er ligeledes minimale. Udover billige elektroniske cigaretter kan du også finde billig e-væske og andet billigt tilbehør til din elektroniske cigaret på Smartsmoke.dk.