God øjenlæge i København

“Man skal godt nok se sig for, når man skal vælge den rigtige øjenlæge”, sagde Magnus, der er min chef, forleden inde på kontoret. Han var slet ikke selv klar over det pudsige i den måde, han fik det sagt på. Men pyt med det, for hans erfaringer er bestemt værd at dele med andre. Og det er baggrunden for, at jeg lige skriver en smule om Magnus og hans trængsler her.

Magnus har båret briller i snart 15 år, og de er stedse blevet kraftigere, som han er blevet ældre. Han går til sin optiker hvert år for at få kontrolleret øjnene, og for et års tid siden sad han så og ventede på at komme til og fordrev ventetiden med at læse i et magasin. Han faldt over en artikel, der beskriver grøn stær som også kaldes glaukom ( http://ohd.dk/gron-staer-operation/ ), og han blev faktisk lidt nervøs ved tanken om, at han skulle lide af det. Via sin egen læge fik han en henvisning til en øjenlæge, men der var tre (3!) måneders ventetid!

Det kunne han ikke leve med, så han valgte at spørge lidt rundt i familien efter gode private øjenlæger, og der var flere, der pegede på de øjenlæger, der findes på Øjenhospitalet Danmark i Charlottenlund. En af hans kusiner havde fået lavet en operation for tunge øjenlåg hos Øjenlågsoperationer.dk, og en anden havde fået udført laseroperation for at kunne smide læsebrillerne.

Han ringede derud og bestilte en tid, og det viste sig, at han kunne få en tid to dage senere. Unægtelig lidt andet end tre måneders ventetid…

Han kom ind til en øjenlæge ved navn Lars, og han viste sig at være en yderst erfaren og kompetent herre. Han målte trykket i Magnus øjne, og der var ingen problemer der. Til gengæld var der – oh rædsel – begyndede grå stær, og Magnus fik anbefalet en operation i løbet af maksimalt et år.

Den operation for grå stær ( beskrevet her ) valgte han dog at få foretaget med det samme (ugen efter faktisk), da han på ingen måde brød sig om tanken om, at noget kunne udvikle sig yderligere. Han var og er stadig yderst tilfreds med operationen, forklaringerne og efterundersøgelserne. Som Magnus siger det: Det er kun lægerne på Øjenhospitalet Danmark, der skal have lov at røre mine øjne i fremtiden!