Tabu eller ej?

Der er frække tanker, man deler med fnis med veninder, og så er der de tanker, som vi aldrig siger højt og højst Googler, når vi er alene.

FORBUDTE TANKER ER HELT NORMALE

Har du taget dig selv i at tænke forbudte tanker? Måske du er faldet over en fræk film, hvor en kvinde har sex med en hest. Eller måske du går rundt med tanken om, at sex med den grimme vicevært i opgangen kunne være enormt frækt. Eller drømmer du om at se kneppemaskiner og sexmaskiner til mænd og kvinder i aktion i en swingerklub eller i en privat lejlighed?

Alternativt kunne det være det klassiske tabu – nemlig sex med et af din partners familiemedlemmer. Hvad end du tænker af “forbudte” tanker, er du ikke den eneste. Der er bare visse ting, som vi ikke taler om, og det er ikke altid en lige nem sag at skelne mellem det tabubelagte og det forbudte.

JEG KNALDER MED GRIMME MÆND

Nogle kvinder finder gang på gang sig selv i seng med mænd, som de objektivt ville vurdere som fysisk frastødende. One night stands, som man ikke praler af, og som først iværksættes, når ingen kigger. Hvordan kan det være, at liderlighed kan rette sig mod mænd, der er fede, overbehårede, har dårlige tænder eller på anden måde ser ud eller handler på en frastødende måde?

Et bud på et svar kan være, at sex med en grim mand er din chance for at lege Skønheden og Udyret i virkeligheden – med en meget grim mand kan du føle dig strålende smuk. Når du lader dig score eller selv scorer en frastødende person, giver det dig muligheden for at føle dig som et kæmpe catch, der virkelig “made his day”.

Der er ikke noget forkert i at have sex med grimme mænd, så længe man behandler mændene ordentligt. Men tjek om du reelt er ude i noget selvdestruktivt her. Kan du nyde den sex, du har, og tilfredsstiller tanken om den dig også bagefter – eller føler du dig klam bagefter? Er det sidste sagen, så und dig selv at tale med en sexolog eller psykolog om det, for så er der formentlig et underliggende tema omkring selvværd, der trænger til at blive håndteret.