Malaga eller Mallorca?

Så er det efterhånden officielt – jeg skal flytte ud af Danmark. Kulden, politikerne og skatterne har gjort deres arbejde, og nu har jeg fået nok af de små og trange kår i Danmark. Det er Spanien, der trækker, og jeg kigger på 2 forskellige steder. Enten skal det være Malaga eller Mallorca, og der er flere ting, der spiller ind på det endelige valg af mit nye bosted.

Jeg har jo min familie i Danmark at tage hensyn til, og især mine forældre er temmelig oprevne over, at deres bette Ekhard nu flytter sydpå. Men det hjalp så lidt, da jeg lovede dem, at jeg nok skulle betale for deres rejser ned til mig flere gange årligt. Hvad pokker… Jeg har jo råd til det 🙂

Billigt at flyve til Spanien

Den benhårde konkurrence mellem flyselskaberne har gjort det umådeligt billigt at flyve fra Danmark til Spanien og retur. Og heldigvis er det nemt nu om dage at afsøge markedet for de bedste tilbud på flybilletter, for med internettet og en god billet-søgemaskine tager det kun få øjeblikke.

Men man skal passe på, for det er langt fra alle de der flybillet-søgemaskiner, der har helt opdaterede priser, og det betyder, at når man så bestiller, er billetten dyrere end det, man fik opgivet.

Derfor bruger jeg kun én søgemaskine til at finde flybilletter: https://www.rejsepriser.dk/

Malaga er billigst – Mallorca er fedest

På Rejsepriser.dk kan jeg se, at det faktisk er muligt at finde flybilletter helt ned til 149 kroner til Malaga! Ja – du læste rigtigt! Lige nu og her – mens jeg skriver -er de billigste flybilletter til Mallorca omkring 500 kroner.

Du kan selv tjekke det her:

Nu er det jo ikke priserne på flybilletter til mine forældre, der i sidste ende skal afgøre, hvor jeg slår mig ned. Der er jo også noget mere vigtigt – nemlig huspriserne begge steder. I min prisklasse ser det ud til, at husene på Mallorca koster lidt mere end i Malaga. Men igen – jeg har sgu råd til at købe det, jeg vil have!

Nu skal jeg simpelthen rejse til begge steder i den kommende måned, og så må jeg stikke fingrene i jorden og vurdere, om det bliver Malaga eller Mallorca. Har du evt. nogle gode råd i den anledning, må du meget gerne skrive en kommentar!