Jeg vil ud i cykle i de franske bjerge til sommer

Drømmer du ligesom jeg om, at tage de samme bjerge som man ser i Tour de France. Jeg har sammen med en god ven siddet og set cykelløb sammen i efterhånden mange år. Vi har gennem næsten alle år snakket om, at det kunne være helt vildt sjovt at prøve at cykle på nogle af de samme bakker. Den gang vi første gang begynde at tale om det, der var der ingen af os der var i særlig god form. Det virkede derfor umiddelbart som et ret dumt forslag. Vi gav dog hinanden håndslag på for 4 år siden, at det ville vi bare prøve. Der var ingen af vores koner der troede på det projekt. Ikke så længe efter vi havde aftalte at det var noget vi skulle prøve, at begyndte vi faktisk også at træne til sådan en tur. I starten var det meget stille og roligt, for vi skulle jo i gang stille og roligt. Ved at gå i gang stille, så ville vi også gerne sikre os, at vi ikke ville gå døde i projektet inden vi kom i gang. Vi var begge to klar over, at der ville gå nogle år inden vi skulle af sted første gang. Vi var meget seriøse, men vores koner troede stadigvæk ikke helt på projektet. Vi kom i bedre og bedre form. Efter et par år, der begyndte vi også at deltage i diverse motions cykelløb. Det var på ingen måde fordi vi gerne ville vinde noget, det var egentlig mest for sjov. På et tidspunkt, der vandt vi faktisk et af de løb. Jeg tror måske der var her, at vores kone begyndte at tro på det projekt vi havde gang i.

Sidst vinter der besluttede vi os til, at det er denne sommer, den helst store prøve skal være der. Vi har bestilt en flybillet til Nice, og derfra, vil vi så bruge biludlejning. Vi har fundet en god hjemmeside http://www.billeje-nice.dk/ hvor vi ikke skal give så meget for at leje bil. Herfra, der vil vi så køre op i Alperne, hvor vi skal prøve at cykel et par udvalgte bjerge. Når vi så har gennemført det, så vil vi kører ned i pyrenæerne, hvor vi så også vi cykle nogle af bjergerne derned. Det er planen, men vi er godt nok spændt på, hvordan det bliver, for vi har godt nok trænet meget, men vi har jo ikke så meget erfaring med så høje bjerge, som vi kommer til at møde nede i Frankrig.

Vores koner har besluttet sig for, at de vil med på turen. de vil så opleve nogle af de små bjerg landsbyer dernede, og så vil de kører bilen videre, til den må by vi har valgt. Vores etaper blive ikke af samme længde som man kender det fr tv, men jeg kan love dig for ,at det ikke bliver nogen let opgave alligevel. Hvis der er nogen eder læser med her, der har prøvet det, så prøv at lige at fortål lidt om, hvor hårdt det egentlig er at cykel i de franske bjerge