Jeg var til bryllup i sidste uge hos en kammerat

Er der noget så hyggeligt som at være til bryllup. Jeg synes det er så smukt, når nogen binder sig sammen på den på måde, som det sker når folk bliver gift. Det er da smukt at folk stille sig op i en kirke, og sig ja til hinanden for evig tid, overfor præsten og ikke mindst venner og familie. Jeg ved da godt, at sætning evig tid ikke helt holder stik altid i disse tider, men når det så er sagt, så er hele tanken omkring et bryllup stadigvæk smuk.Det var min gamle ungdomskammerat jeg blev inviteret til bryllup med. Vi ser stadigvæk hinanden, men det er nogle gange at der går lidt lang tid imellem. Det betyder ikke så meget, for vi ved altid at vi kan komme til hinanden, hvis vi har brug for hinanden. Det er super fedt at have det på den måde med nogen. Jeg har det ikke sådan med nogle andre. Jeg blev helt vild glad for at blive inviteret, og jeg ringede til ham allerede samme aften, for at melde mig til. Ved den forbindelse, så ville han da også lige hære mig, om ikke jeg havde lyst til at være hans forlover. Det ville jeg gerne, og jeg blev helt ubeskrivelig glad for at jeg blev spurgt.

Som traditionen hedder sig, så var vi ude og købe hans tøj sammen, og vi havde en hel vild hyggelig dag. Nok typisk mænd, så brugte vi en time på at finde hans tøj, og derefter der gik vi ud for at få nogle øl. Det blev lidt sent, men vi fik vendt mange af de tanker han havde omkring bryllup. Jeg tror han var rigtig glad for det, for han virkede meget mere rolig bagefter. Vi sluttede dagen, for det måtte vi hellere for der var efterhånden gået mange timer. Nu kunne vi ser frem til det store bryllup.

Jeg er single og skulle derfor alene af sted til bryllup. Det er på ingen måde noget jeg bryder mig om, for det med at komme alene dertil, der er bare ikke noget jeg bryder mig om. Jeg synes alle folk kigger sådan efter mig. Jeg skulle dog være forlover, så jeg skulle af sted, og jeg glædede mig også helt vildt. På dagen der var jeg rigtig nervøs, så jeg havde sørget for, at jeg havde cigaretter nok til hele dagen. Da festen var godt i gang, der skulle jeg naturligvis ud og ryge, men det var bare som om, at det aldrig rigtig passede ind i festen. Jeg var den eneste ryger der var til fest, så der blev heller ikke taget hensyn til det. Jeg blev til sidst lettere irriteret, for jeg manglede den nikotin som jeg plejer at få. jeg fik tilsidst lidt tid til at komme ud og ryge, men mens jeg gjorde det, der besluttede jeg mig for, at det ikke er var noget jeg ville forsætte med. Det kunne ikke passe, at man ikke kunne starte med at bruge e cig i stedet for. Når så mange andre kunne stoppe med at ryge cigaretter, så kan det da ikke passede at jeg ikke kunne gøre det.

Resten af festen gik godt, og da jeg stod på dagen efter, der besluttede jeg mig for, at jeg ville stoppe med at ryge, og at det kun kunne gå for langsomt. Jeg fandt siden http://elektroniskcigaret.edublogs.org/, hvor der var rigtig mange gode råd til at stoppe med cigaretter, og gå over på el cigaretterne. Jeg fik bestilt, og jeg tegnede på samme tid et abonnement, for på den måde fik jeg friske forsyninger hver måned. Jeg kender mig selv godt nok som til at vide, at jeg ville glemme at købe genopfyldninger. Derfor ved jeg bare at det virker for mig, at få det direkte ind af døren.