E-cigaretter – Den moderne måde at ryge på i dag

Der er sket en kæmpe udvikling indenfor det er ryge. Tilbage i tiden der var det meget normalt og ryge, og der blev på ingen måde tænkt over, hvor meget man røg, og heller ikke hvor man gjorde det. Det har gennem tiden heller ikke været noget problem, at vise folk der ryger på tv, det er noget man ikke ser særlig meget i dag. Det er gennem tiden sket en stor udvikling, og i dag er det meget begrænset hvor man gerne må sige. Det er også ok at folk selv får valget om de vil ryge, og om de vil have det i deres hjem.

e-cigaretterI dag der er det helt utænkeligt at ryge i nærheden af spædbørn. Det var nok her at udviklingen startede,  og det er nok også de små man skal passe mest på. Man skal dog ikke mere end 10-15 år tilbage, der kunne må små og skifte ble, mens man stod og nød tobak. Det tror jeg ikke der er særlig mange der kunne forestille sig at gøre i dag. Efter udviklingen med at man ikke røg når man var sammen ved spædbørn, der begynde der at være flere og flere der ikke kunne find på at ryge i deres eget hjem. Det blev derfor normalt at man til hver dag, begyndte at gå udenfor når man skulle ryge. Det var meget naturligt, og så når der kom gæster til fest, så var det ok at ryge indenfor. I dag er det så i langt de fleste hjem ikke ok at ryge indenfor, så nu går man udenfor, ligesom man skal på alle offentlige steder.

Der er mange der er blevet trætte af, at man skal udenfor når man gå skal ryge, og det er nok også en af årsagerne til, at e-cigaretter er blevet så moderne som de er i dag. Det er nemlig helt ok at sidde i samme rum som alle andre, for det eneste sådan en e-cigaret afgiver, det er vanddampe. På den måde så får hverken brugeren eller de andre gæster i samme rum, alle de skadelige dampe der er i en almindelig tobakscigaret. Det er ikke kun rygere der er blevet glade for e-cigaretter, for da alle rygerne skulle udenfor for at ryge, så var det som om at en fest ret hurtig kunne blive delt. Rygerne forsvandt udenfor, og når de så var samlet derude, så faldt folk typisk i snak, og så tog den ene cigaret den anden, og det var som om folk aldrig kom ind igen. Ikke rygerne sad derfor indenfor, men halvdelen af selskabet var ude. Det betød også, at der var mange tomme stole rundt omkring, og det kunne være svært at snakke sammen. Den udvikling er vendt, for mange rygere er stoppe med cigaretter af tobak, men er gået over på den mere moderne e-cigaret. Du kan derfor næsten fristes til at kalde en e-cigaret for den moderne måde at ryge på. Jeg vil gætte på, at der ikke går særlig lang tid, inden salget af tobakscigaretter er næsten forsvundet. Hvis du ikke er kommet i gang med at ryge e-cigaretter endnu, så vil jeg anbefale dig www.dansmoke.dk til at starte på.