Undlad dette i en lufthavn

Jeg er netop kommet hjem fra en rejse til Berlin. Jeg har altid gerne villet til Berlin, og da jeg var så heldig at finde billige flybilletter til Berlin på rejsepriser.dk, var det bare med at komme af sted. Jeg rejser en del og undrer mig tit over folks opførsel i en lufthavn. Det har fået mig til at lave en liste over ting, du skal undlade i en lufthavn:

Gør ikke dette i en lufthavn

  • Du er træt. Måske er du stået tidligt op for at komme til lufthavnen, eller der er lang ventetid i lufthavnen. Flad ikke i søvn. Måske tænker du ”Jeg skal bare lige lukke øjnene”, og du falder i søvn og misser din afgang.
  • Du er i feriestemning og får nogle drinks. Drik ikke for meget eller afstå helt fra at drikke, indtil du er fremme ved din destination. Der kan opstå situationer, hvor du har brug for at holde hovedet koldt.
  • Apropos at holde hovedet koldt, så nytter det ikke noget at få et fit over, at flyet er forsinket. Det er noget, du blot må acceptere. Bliv ikke gal på personalet – de kan ikke gøre for det. Ved flyforsinkelse kan du oprette en sag her, når du køber via rejsepriser.dk
  • Undlad at prøve at være morsom, når det er sikkerhedscheck etc., vi taler om. For eksempel når de spørger, om du selv har pakket din bagage, så svar ordentligt og ikke med et smart svar. Det kommer du ikke nogen steder med.
  • Lad være med at springe over i køen. Vær ude i god tid med ankomst til lufthaven, så der er tid til at tjekke ind, finde gaten, gå på toilettet etc.
  • Undlad at afspille videoer etc. højt på din telefon eller iPad. Det er generende for de andre gæster. Brug i stedet dine høretelefoner.