Generelt

Her køber jeg vægte

For mange er det at købe vægte, bare noget der skal overståes. Men det er det ikke for mig, jeg går meget op i at købe nogle gode kvalitets vægte som jeg kan stole på. Jeg bruger mange forskellige vægte både derhjemme og i min virksomhed.

Vægte i virksomheden

Jeg har en del webshops, hvor vi sender en del pakker. Derfor er det vigtigt at vi har nogle ordentlige vægte, så vi kan beregne hvor meget fragt der skal på. Vi sender både nogle store tunge pakker og lettere breve.
Derfor har vi valgt at investere i 2 forskellige vægte på arbejdet. Den første bruger vi til at veje pakkerne. Vi har valgt at købe en pakkevægt til det formål. Det vi godt kan lide ved vores pakkevægt, er at displayet er eksternt, så man kan placere det væk fra vægten. Det er smart fordi vi har nogle lidt klodsede pakker og det ville derfor være svært at aflæse vægten hvis det havde været med fast display.
Vi sender en del breve med varer, hvor det er nogle ganske få gram der afgør om det er den ene eller den anden portogruppe der skal på. Derfor har vi anskaffet os en brevvægt, som kan veje helt præcist hvor meget brevet vejer. Man desuden indkode portosatserne både for A og B post, så man kan se med det samme hvor mange frimærker man skal putte på brevet. Det sparer os både for penge men ikke mindst rigtigt meget tid, hvilket også er rigtigt vigtigt i en virksomhed. For som man siger så er tid penge.

Vægte privat

Udover vi bruger vægte i vores virksomhed, så har vi også en del forskellige vægte derhjemme. Som de fleste så har vi selvfølgelig en køkkenvægt. Det er primært konen som bruger den i madlavningen, da det ikke er meget mad jeg har tid til at lave. Hun klagede tit over den gamle køkkenvægt vejede upræcist, så i forbindelse med jeg købte vægte til virksomheden, købte jeg en ny lidt dyrere køkkenvægt til hende, som hun blev rigtigt glad for.
Både min kone og jeg motionere rigtigt meget og går meget op i vores helbred. Vi vil derfor gerne kunne følge med i hvordan motionen påvirker vores krop. Vi har derfor en badevægt som kan måle diverse ting som muskelmasse og fedtprocent. Den kan selvfølgelig også veje hvor meget vi vejer, hvilket jo også er vigtigt. Vi gør det ikke så meget mere, men i starten af vores motionist karriere, vejede vi vores mad og skrev ned hvor mange kalorier vi indtog. Samtidig vejede vi os hver dag og kunne følge med i udviklingen af vores vægt. På den måde kunne vi se om vi indtog for mange kalorier og vi fandt vores ligevægtsindtag, hvilket har været rigtigt brugbart efterfølgende, da vi har kunne sammensætte vores kost efter det.

Der er altså ingen tvivl om jeg nok har købt flere vægte end de fleste. Jeg har nok også betalt lidt mere for dem end gennemsnittet, men i min verden hører pris og kvalitet sammen. Jeg har købt de fleste af mine vægte hos Vægteeksperten som har mange forskellige vægte.

 

i-am-still@live.dk (Author)