Hvem har flest køkkenmaskiner?

I min familie er vi alle sammen utrolig glade for at lave mad – og naturligvis også for at spise den, og vi har en lille konkurrence kørende om, hvem der har flest køkkenmaskiner. Vi tæller op en gang om året, hvor vi hver får en dag til at lave god mad til de andre og derefter vise vores køkkenmaskinerne frem – vores konkurrence er nok mere en undskyldning for at mødes over noget god mad, end det er en reel konkurrence. Jeg må da også indrømme, at lige for tiden er det ikke mig, der har flest L.. Men jeg arbejder på sagen (jeg var kun bagefter med 2 sidste gang).. Og derfor er jeg da også altid på udkik efter nye og interessante maskiner, der kan bruges i køkkenet.

Jeg har normalvis altid købt mine køkkenmaskiner i butikkerne rundt omkring, da jeg har været stor fan af at se produkterne, inden jeg har købt dem. Men for nogle uger siden sad jeg og legede lidt med computeren, hvor jeg faldt over denne webshop, hvor de sælger alt i køkkenmaskiner, og så kunne jeg ikke helt lade være med at undersøge udvalget. Jeg fandt da også hurtigt en maskine, jeg ikke havde: nemlig en ismaskine.

Jeg har egentlig aldrig været den store fan af ismaskiner, da jeg har hørt flere snakke om, at maskinen skal i fryseren et døgn før den kan bruges, og så kan man jo lige så godt lave isen og lægge den i fryseren de 24 timer før. Jeg blev dog en del klogere på ismaskiner, da jeg sad og læste om dem på hjemmesiden, og lærte, at ikke alle ismaskinerne skal i fryseren dagen før. Modellerne med kompressor skal bare sættes i stikkontakten og tændes, og så kan man få helt frisklavet is på under ½ time – og det er jo slet ikke helt dårligt, når man nu meget godt kan lide is. Så jeg besluttede mig for at bestille en, og jeg har endnu ikke fortrudt det. Jeg bestilte maskinen en formiddag efter at have snakket med en af medarbejderne på chatten på hjemmesiden, og allerede dagen efter havde jeg min nye ismaskine. Det er det, jeg vil kalde god service og hurtig levering.

Jeg fik afprøvet maskinen allerede samme dag, og jeg blev absolut ikke skuffet over resultatet. Jeg har egentlig ofte lavet min egen is, da jeg synes det smager bedre end det man kan købe i butikkerne, men det tager bare ofte en del tid, da isen jo skal nå at fryse. Med ismaskinen havde jeg en lækker og cremet is i løbet af 20 min. Og der er ingen risiko for at isen danner iskrystaller, da der konstant bliver rørt rundt i ismassen mens den fryses. Så selv om jeg kun har haft min ismaskine i nogle uger, og endnu ikke for alvor har haft chancen for at bruge den, så er jeg overbevist om at jeg hurtigt bliver ret afhængig af den.

Men det var ikke kun ismaskinen der røg i indkøbskurven den formiddag. Da jeg nu alligevel var i gang, faldt jeg også over en isterningemaskine. Jeg har altid haft isterninger i fryseren, da man aldrig ved hvornår man kan få brug for dem. Men jeg har også altid irriteret mig over at isterningeposerne skulle ligge og fylde, da jeg sagtens kan bruge pladsen i fryseren til noget andet, så da jeg så isterningemaskinen og fandt ud af at den kan lave isterninger på kun 12 min, så var jeg solgt. Ikke flere isterningeposer, der skal anskaffes og ligge og fylde – jeg skal bare sætte maskinen til og bestemme hvor store isterningerne skal være.

Så med mine nye køkkenmaskiners hjælp, håber jeg på, at jeg snart får lov til at være lidt foran i vores lille interne konkurrence – og vi har besluttet netop os for at vinderen skal have en cykel, så jeg har noget at kæmpe for. Og selvom jeg får lov til at føre lidt, så der det bestemt ikke sidste gang jeg handler online hos KitchenOne.dk. De yder en super service, og så bliver produkterne leveret direkte ved døren i løbet af få dage – det kan næsten ikke blive bedre.