Netdating – også for de generte!

Rundt omkring i DK sidder der singler, der udelukkende er single fordi de er generte, de har svært ved at komme i snak med det modsatte køn. Dette kan være et problem, da jo længere de venter, jo mere usikre bliver de på om de nogensinde finder en kæreste.

Jeg har en yngre ven der indtil for kort tid siden, aldrig havde haft en kæreste. Han har altid været meget interesseret i at jeg og min kone skulle invitere vores veninder når vi holdt komsammen, men når de så kom og sad foran ham, gik han helt i sort og turde ikke at sige noget.

Sådan gik det hver gang, uanset hvor meget vi forsøgte at sætte samtaler i gang og uanset hvor meget han havde til fælles med pigerne.

Hallelujah!

Så for omkring halvandet år siden fik vi pludselig en sms fra ham, han havde fundet en kæreste! Vi blev glædeligt overraskede og da vi spurgte lidt ind til det, fortalte han at han havde fundet hende via netdating. Der havde han set et billede af hende og mandet sig op til at sende hende en besked. De to chattede sammen i et par måneder, før de endelig fik taget sig sammen til at mødes.

Det viste sig at hun var mindst lige så genert som ham og heller aldrig havde haft en kæreste, så på den første date blev der ikke sagt ret meget.

I dag har de købt hus, er blevet forlovet og venter barn, så de er kommet over deres generthed.

Når vi spørge til hvad fordelen er ved netdating, så fortæller de at de der kunne være personlige, men stadig anonyme, og idet at de skrev sammen i ca 2 måneder over nettet, havde de rig mulighed for at lære hinanden at kende uden at sidde ansigt til ansigt.

 

Netdating – hvad er mulighederne ?

Netdating har for dem været det der skulle til for at overvinde deres generthed og finde den eneste ene. Når vi ser dem sammen, er vi ikke i tvivl om at ægte følelser godt kan opstå virtuelt.

Så for alle de singler der sidder derude og har lidt svært ved at finde modet til at gå ud i verden og finde den eneste ene, vil jeg varmt anbefale netdating. På nettet er der plads til alle og der findes datingsider for alle typer og aldre.

Jeg kan bla. Nævne:

Netdating.dk –  her findes folk af alle aldre.

Farmerdating.dk – til dem der kunne tænke sig en landmand

40Plus (og søstersiden 40pluskontakt)– til voksne over 40, der ønsker at møde andre voksne.

Og mange mange flere..

Alt man skal gøre er at bestemme sig for hvad man leder efter og så finde en datingside og tilmelde sig. På de fleste sider kan man oprette en gratis profil og kigge sig lidt omkring før man beslutter sig for at købe abonnement. Når man opretter profilen har man mulighed for at søge på de kvaliteter og interesser man ønsker hos sin partner, hvilket gør det nemmere at finde den eneste ene blandt de mere end 300.000 singler der benytter netdating.

Så til alle jer generte singler derude, det er bare at komme i gang, kærligheden venter på jer!