Afslutning på julefrokost

Har I planer om at holde en julefrokost i dit firma? Vil du gerne sikre dig, at du og dine kolleger får den bedst mulige fest? Lej en pølsevogn – du vil ikke fortryde det.

Det kan være svært at finde ud af præcis, hvordan man arrangerer en fest. Skal der være mad? Fri bar? Spørgsmål som kan være svære at besvare. En ting er dog sikkert: natmad tager kegler. En oplagt kilde til god natmad er at leje en pølsevogn. Om end det er en smule dyrere end at gå ud og købe pølserne selv, koge dem, riste brød og plastrer dem til med ketchup og andet godt selv, så slipper du for alt besværet ved at få en af vores professionelle pølsemænd ud!

Du sikrer dig nogle sprøde pølser og hotdogs i alle mulige forskellige variationer, og naturligvis en masse forskellig dyppelse hvis du blot ønsker en pølse med brød. Ikke mindst har du også muligheden for at stå og hænge på disken, mens du spiser en lækker pølse og taler med dine kolleger der også er på vej hjem fra julefrokosten…

Husk: Når du skal bestille din pølsevogn er det en rigtig god idé at skabe dig et indtryk af den som du ønsker at leje pølsevognen hos. Der findes pølsevogne i mange forskellige prisklasser og til forskellige formål. Som udgangspunkt skal der naturligvis være mindst en pølsemand med ud. De skal naturligvis have et hygiejnebevis og check også at der er en god smiley på pølsevognen. Husk at pris og kvalitet ofte hænger nøje sammen med den oplevelse du og dine gæster får. Det er også vigtigt at det personale der følger med pølsevognen er rutineret i at så i en pølsevogn. Festvognen lever op til alle disse punkter og med over 250 arrangementer om året har vi også rutinen til at servicere dig til din julefrokost.

En pølsevogn er ikke kun til store fester…

Det er også muligt at leje en pølsevogn til lidt mindre fester. Dette kan eksempelvis være en konfirmation, fødselsdag, eller lignende. Også her vil det være super lækkert at have en pølsevogn til at komme forbi og skabe en god stemning og eventuelt hjælpe med til at lette presset i forhold til at få alt maden lavet, den klarer Festvognen, så du bedre kan koncentrere dig om dine gæster.

Herfra ønsker vi dig alt mulig held og lykke med at holde den vildeste fest! Husk – dét at leje en pølsevogn er en super nem måde at sørge for natmad eller et mellemmåltid til dig og dine gæster. Festvognens pølsevogne er altid klar på fest!