Rygestop gav nye muligheder

Både min mand og jeg holdt op med at ryge for godt fire måneder siden. Det var først og fremmest for at tilgodese vores helbred, at vi valgte at stoppe med at ryge, men økonomien spiller jo også en rolle, for det er dyrt at ryge en pakke cigaretter om dagen.

Derfor aftalte vi også, at vi ville lægge to gange 30 kroner til side hver dag, så vi kunne dulme vores nikotin-abstinenser ved at glæde os over, hvad vi hver især ville bruge de sparede penge til.

For mit vedkommende er det helt sikkert dametøj, de opsparede penge skal investeres i. Jeg er for længst begyndt at kigge på modetøj i butiksvinduerne. Og jeg har udvalgt mig nogle lidt dyre mærkevarer, som jeg ikke tidligere syntes, jeg havde råd til. Som andre kvinder vil jeg selvfølgelig helst gå i mærketøj, men det flotte designer tøj har ikke lige passet til vores økonomi hidtil.

Nu kan jeg tillade mig noget mere, og i morgen skal jeg på indkøb og have noget lækkert modetøj. Jeg har også besluttet mig for, at jeg vil kigge på tasker, for jeg elsker simpelt hen at få en ny taske. Denne gang tror jeg nok, jeg vil gå efter en taske i vintage stil, for det er meget in for tiden.

Jeg vil også forkæle mig selv med et par nye sko, og jeg skal også ud at finde nogle accessories til min fornyede garderobe, ligesom jeg i hvert fald skal have et par nye, brandsmarte solbriller. Både min mand og jeg er i øvrigt begejstrede for det åbne internet!