For stor til lingeri

Puh ha, hvor er det altså anstrengende at være højgravid. Man føler sig som en oppustet ballon, det er svært at komme ned for at snøre sine støvler, og selv synes jeg jo ikke ligefrem, at jeg er specielt sexet i øjeblikket, så jeg glæder mig bestemt til at få fødslen overstået og vende tilbage til en nogenlunde normal krop.

En af de ting, der også generer mig, er at der ikke er ret meget af mit tøj, jeg kan passe i øjeblikket. Det er selvfølgelig helt normalt, men det generer mig alligevel, at jeg for eksempel ikke kan bruge nogle af de smarte trusser, jeg har liggende i skabet. Men jeg kan da købe smarte trusser online så.

Min mand griner af mig og siger, at han bare elsker mig endnu mere, men jeg synes altså ikke, at jeg ser specielt fiks ud i de store underbukser, som jeg er nødt til at bruge i øjeblikket.

Jeg går ellers normalt ret meget op i at være pænt klædt på også inderst inde, så jeg har faktisk en del ganske lækkert lingeri i min garderobe. Der er bare ikke rigtig noget af det, jeg kan være i lige for tiden

Jeg har også været ude for at købe en ny BH i en størrelse, der ellers er temmelig usædvanlig for mig. Men det er jo sådan noget, der følger med en graviditet, og det samme gælder selvfølgelig de svangerskabskjoler, jeg også har været nødt til at investere i. Normalt foretrækker jeg at gå i lange bukser, men bare ikke lige for tiden.