Så fik jeg ro inden i – Har ledt efter en mulighed længe

Gennem hele min barndom, der har jeg fået en vitaminpiller hver morgen. Jeg kan tydeligt huske den kamp min mor havde hver morgen, for at få os til at spise den daglige vitamin pille. Jeg har ikke nogen idé om, hvorfor der er sådan, for det er jo ikke fordi det smager dårligt på nogen måde. Jeg har dog snakket med mange af mine venner, og de kan huske at de har haft det på samme måde der hjemme. Både jeg selv og miner venner har det på den måde, at på det tidspunkt hvor de flyttede hjemmefra, der kan det godt være at deres mor sagde, at de skulle blive ved med at spise deres vitamin piller, men lige så snart de var flytte ind og lukket døren, så fik de ikke spise mere af dem. Når man så snakkede med mor og hun spurgte til dem, så skulle man jo bare lige huske at fortælle hende, at man naturligvis spiste dem stadigvæk. Hun fandt jo sandsynligvis ud af det efter et stykke tid, for når hun kom hjem for at besøge en, så skulle hun jo lige pludselig se dem, bare lige for at undersøge, om man rent faktisk spise dem. Det kan da godt være at hun blev lidt sur, men sådan er det jo, og man måtte jo bare lige forklare hende, at man jo var blevet voksen, og at man jo faktisk selv bestemte, om man havde lyst til at spise vitamin piller. Hun kunne jo godt se det, og man hørte ikke mere omkring det.

På et tidspunkt der mødte jeg på noget der hedder www.acaipiller.dk – Det ar egentlig en god ven der var begyndt at spise dem, der fortalte mig om, at det kunne være en super god idé at spise dem. Han var startet på det, og han havde kunne mærke en rigtig god effekt på hans krop. Det var noget jeg aldrig altid synes at man kunne med de vitaminpiller som man fik dengang man voksede op. Han fik talt så meget om dem, at jeg også fik lyst til at prøve dem, så jeg fik dem bestilt og efter jeg havde fået dem, der gik ikke lang tid, inden jeg også kunne mærke, at jeg fik det rigtig godt at det. Mine acai piller stod på mit badeværelse på et tidspunkt hvor min mor kom på besøg, så hun skulle da også lige høre lidt om hvad det var for noget, og inden jeg fik set mig om, så havde hun et kæmpe smil på læben, for som hun sagde, så havde hun været lidt ked af, at jeg ikke længere spise de vitaminpiller, som jeg gjorde den gang jeg var barn. Gangen efter hun kom, der fortalte hun mig, at hun også havde prøvet at købe dem, og hun havde kunne mærke en langt større effekt, end hun kunne af de gamle vitaminpiller som hun aldrig havde spise. Jeg kunne ikke helt lade være med at grine af hende, og hun syntes også det var lidt sjovt, så hun grinte også af mig.