PS4 Priser?

Mit navn er Martin Stendahl Dyrhøj, og jeg oprettede Billig-PS4.dk d. 3. Januar 2013. Hjemmesiden blev lanceret i forbindelse med lanceringen af den nye Playstation 4, som udkommer i Danmark og øvrige Europa d. 29. november 2013.  Jeg har altså fulgt Playstation 4 helt fra starten og delt ud af min viden omkring den nye konsol.

PS4 nyheder

Et af de store fokuspunkter på Billig-PS4.dk er nyheder om Playstation 4. De seneste mange måneder har der været rigtig mange nyheder og ikke mindst rygter om den nye konsol fra Sony. På siden har vi derfor delt de bedste og mest aktuelle nyheder om PS4. Udover nyheder har der også været fokus på at sammenligne konsollen med konkurrenten Xbox One og sine fodfædre (Playstation 1, 2 og 3).  Tidligere på året udgav vi nyheden om, at Nordisk Film havde valgt kun at forhandle konsollerne til tre danske butikker. Få time efter var netop denne nyhed omtalt på forsiden af rigtig mange danske nyhedssites. Vi har nemlig et mål om at være først med nyhederne og ikke mindst dele de mest relevante nyheder.

PS4 spil
Når vi snakker om den nye konsol fra Sony, kan vi ikke komme udenom de tilhørende PS4 spil. Hos Billig-PS4.dk er der meget fokus på Playstation 4 spil, hvor der er blevet udgivet artikler om de mest populære spil. Det er bl.a. spil som FIFA 14, Call of Duty og Battlefield, som er nogle af de forventede bestsellers. Udover at skrive en masse om de enkelte spil deler vi også billeder og videoer / trailers, så du kan blive meget klogere på spillene. Sidst, men ikke mindst henviser vi også til relevante forhandlere af PS4 spil.

PS4 pri

Selvom vi skriver om PS4- nyheder og spil, så er vores hovedfokus på Playstation 4 priser. Vi gør rigtig meget ud af at sammenligne PS4 Priser, så vores læsere altid kan finde den billigste forhandlere. Allerede nu er der udbrudt en priskrig, som gør at prisen bliver presset i bund. Derfor holder vi konstant vores læsere opdateret omkring prisændringer. Der er tale om den helt samme konsol, men alligevel er der rigtig meget forskel på prisen fra forhandler til forhandler. I øjeblikket ligger den billigste pris på omkring 3300 kr., hvilket er en rigtig skarp pris sammenlignet med de tidligere konsoller. Man kan være heldig at denne pris vil falde yderligere, men pga. stor efterspørgsel kan man også risikere at prisen stiger en smule.