Julefrokost og påklædning

Uanset om man er mand eller kvinde, vil man gerne gøre noget ekstra ud af sig selv til festlige lejligheder. Der venter mange julefrokoster forude, og det er ikke for tidligt at tænke over påklædningen. For kvinder vil valget højst sandsynligt falde på en festkjole og et par fine sko (stiletter eller højhæle).

For mænds vedkommende vil en skjorte ofte være en sikker vinder. Vil man gerne gøre noget ekstra ud af sin stil, så kan et slips, et par seler og evt. en slipsenål gøre underværker. Vil man køre stilen helt ud, så vil et komplet jakkesæt være meget attraktivt.

Skal man både købe en ny skjorte, et slips / butterfly, seler og ærmeholdere, så tænker man måske, at det bliver en meget dyr fornøjelse. Det KAN hurtigt løbe op i mange penge, men det behøves det ikke nødvendigvis ikke gøre. Netop problematikken ved dyre skjorter, slips og seler gjorde at iværksætteren Martin og Andreas valgte at starte webshoppen StyleGuy.dk

StyleGuy er omkring 1 ½ år gammelt og har i gennem tiden solgt slips, butterflies og skjorter til rigtig mange mænd landet over. Det er gået stærkt for webshoppen, som har udvidet deres sortiment fra omkring 20 produkter til langt over 200 produkter. Webshoppen startede med kun at sælge slips og butterflies, men i dag består sortimentet også af skjorter, seler, slipsenåle, ærmeholdere og lommeklude. I fremtiden har vi planer om at udvide vores udvalg yderligere, hvor der vil være fokus på kvalitetsvarer til billige penge.

Selvom at vores produkter ligger i den meget billige ende, så vil vi ikke gå på kompromis med kvalitet. Langt de fleste af vores slips og butterflies koster kun 75 kr., mens vores skjorter koster 250 kr. På trods af at det er der tale om produkter i høj kvalitet.

Vi gør rigtig meget for at vores kunder skal være så tilfredse som muligt. For det første tilbyder vi support døgnet rundt, da det altid er muligt at komme i kontakt med os. Derudover sørger vi for hurtig levering året rundt. Vi sender bestillinger på alle hverdage omkring kl. 17:00-19:00, så pakkerne bliver overladt til Post Danmark med levering næste dag. Vores erfaring viser at langt de fleste pakker, der bliver sendt inden kl. 19:00 bliver leveret allerede næste hverdag. Vores fragtpris er 20 kr., men det er muligt at opnå fri fragt ved køb for minimum 150 kr. Køber man altså blot to slips eller to butterflies, så er fragten kvit og frit.