E cigaret med nikotin – Nu bliver det lettere at være sund

Når man går ned gennem gågaden, så kan man i nogle tilfælde overhøre en snak, som måske ikke kommer nogen ved.  Der er i Danmark, sket en kæmpe ændring i, hvordan vi ser på det at ryge. Hvis man går 20 år tilbage, så var rygning tilladt alle steder, og når man tænker på det i dag, så kan næsten ikke tro på, hvor hurtigt det egentlig er gået. Holdning til rygning har virkelig ændret sig, og i dag der virker det som om, at rygere er jaget vildt. Det virker til, at det er helt ok, at der i dag kan snakkes om, om det er ok at folk ryger i ders eget hjem. Problemet er nemlig, at hvis man bor i lejlighed, så kan den skadelige ryg tække ind gennem sprækker i væggen, og på den måde kan man udsætte naboen for skadelig røg. Jeg tror ikke der er ret mange der kunne have forudset det for 20 år siden, og for mig virker det da også til, at debatten er gået lidt over grænsen. Der kan rigtig meget til, før jeg synes man skal blande dig i, hvad folk laver i deres eget hjem. Ja det kan godt være at det er skadelige, men det er altså helt lovligt at ryge, så hvorfor skulle man ikke kunne gøre det frit i eget hjem. Der er så mange ting der ikke er sunde, som folk blot kan gøre i deres eget hjem.

Der er rigtig mange ting som er sundhedsskadeligt, men som det ikke er ok at folk blander sig i. Det er fx. ikke ok, at folk blander sig når man er overvægtig. Det er som om, at overvægt er et privat anliggende, som folk ikke skal blande sig i. Når det der i mod kommer til rygning, så er det åbenbart bliver ok, at folk blander sig.

Der er heldigvis også en del der efterhånden har lyst til at stoppe med at ryge cigaretter, og derfor er efterspørgselen efter e cigaretter med nikotin http://e-cigaret-med-nikotin.com og steget en del de senere år. Det hjælper åbenbart at gøre rygere til jaget vild, for der er mange flere du får lyst til at stoppe. Du kan derfor måske godt frygtet det, hvis du har en anden lidelse, for man ved jo ikke, om  det er lige netop din lidelse, det bliver helt ok at jage.

Hvis du er ryger, så overvej om ikke også e cigaret med nikotin kan være løsningen for dig. Du får stadigvæk den mængde nikotin som du plejer, og vanen med at sidde med en cigaret i hænderne har du også. Det er derfor meget lettere at stoppe med at ryge, når man gør det på den måde. Du slipper også for, at folk skal blande sig i hvad du laver, for når man ryger e-cigaretter med nikotin, så er det noget man ikke kan lugte, og det er derfor slip med alle de blikke man kan få, når man går rundt på gaden og ryger. Undgå opmærksom når du går over til at bruge e cigaret med nikotin.