Sort ansigtsmaske – Det helt nye indenfor hudplejeprodukter

sort ansigtsmaskeJeg er uddannet som kosmetolog, og derfor har jeg en naturlig interesse i, hvad der sker indenfor det fag. Jeg arbejder desværre ikke med det længere, for i finanskrisen, der blev indehaveren af klinikken ned til at lukke ned, for folk brugte ikke længere så mange penge, på at gå til kosmetolog, som du gjorde tidligere. Det betød også, at hun ikke længere kunne få økonomi i at drive klinikken, hvorfor hun også var nød til at lukke ned. Desværre betød det jo så også, at alle de ansatte blev fyret. Det er dog ikke noget vi er sure over, for vi havde regnet med det, for vi kunne jo godt mærke, hvilke vej det gik med antallet af kunder. Det var en meget underlig dags hvor det skete. Allerede den gang vi mødte ind, der blev vi kaldt ind i vores lille fælles rum. Hvor vi alle sammen fik at vide, at klinikken skulle lukke. Det var et chok for os alle sammen, men så alligevel ikke. Vi sagde faktisk og hyggede os rigtig meget med morgenmad etc. Der er jo ikke noget at gøre ved det, så derfor kunne vi jo lige så godt få det bedste ud af den situation, som vi alle sammen var kommet i.

Jeg fik heldigvis ret hurtigt nyt arbejde, det var dog ikke indenfor mit eget fag. Det betød ikke så meget, for jeg kunne bare ikke have råd til ikke at have noget arbejde. Det er ikke sås længe siden jeg har købt et lille rækkehus, så det passede bare overhovedet ikke ind i mine planer, at bliver fyret. Fordi jeg ikke længere arbejder som kosmetolog, så er jeg nød til at følge med i det hele alligevel, for jeg håber da på, at jeg igen en dag, kan få et job der er indenfor det. Jeg elskede mit arbejde, og derfor går jeg egentlig og venter på at det skal komme. Noget af det jeg har lagt mærke til, siden jeg stoppede er, at en helt ny sort ansigtsmaske http://www.sortansigtsmaske.dk/ er blevet moderne. Jeg har også selv haft lejlighed til at prøve den. Jeg blev godt nok overrasket over, at sådan en kunne virke bedre end nogle af de produkter vi havde. Den føles lidt mærkelig den første gang man prøver den, men når man lige vender sig til den, så vil jeg på ingen måde undvære den igen.

Jeg har altid en sort ansigtsmaske til at ligge på lager, for hvis jeg en dag får lyst til at forkæle mig selv, og måske er alene hjemme, så er det altid noget af det første jeg tager fat i. Det er super hyggeligt at sidde der foran vores tv, så så mærke hvordan den stivner. Det er som om man kan mærke, at ens hudorme bliver trukket ud af huden. Den bedste fornemmelse af det hele er dog uden tvivl, når man mærke på huden bagefter. Den bliver helt eventyrlig glad, og man kommer til at tænke over, hvor ulækker en hud man egentlig havde før.