Nyt eller brugt til baby?

Det kan selvfølgelig godt ses, at det er brugt, men det er i hvert fald rent og helt, og du er velkommen til at få det hele, sagde min veninde, Margrethe, en dag, da vi sad og talte om at det babyudstyr, jeg nu skal i gang med at anskaffe, så det er klart, til jeg skal føde om godt en måneds tid, hvis det hele ellers går efter planen.

Margrethe er et par år ældre end jeg, og hun var også noget yngre, end jeg er nu, da hun fik sit første barn, og hun og hendes mand er fast besluttet på, at de ikke vil have flere end de to, de allerede har. Det er derfor, hun gerne vil forære mig hele samlingen af babytøj og andet udstyr, som hun har gemt, efter at hendes egne børn er blevet for store til det. Åh ja – og sengetøj til baby skal der jo også til: https://shop4baby.dk/sengesaet

Og det er jeg meget taknemmelig for, for det er jo noget af en udskrivning, når man skal starte helt forfra med den slags. Det er nemlig vores førstefødte, jeg venter nu, og selv om vi faktisk har en udmærket økonomi, så river det altså noget i foret, når man skal ud at købe alt det nødvendige udstyr som for eksempel en barnevogn, der jo er en større udskrivning.

I de to flyttekasser, jeg nu har fået af Margrethe, er der udover en masse tøj også forskelligt Motherhood babyudstyr, som jeg er meget glad for. Det er nemlig i et design, som jeg selv synes godt om.