Sådan fandt jeg gratis strikkeopskrifter til min kone

Min kone er helt vild med at strikke – og med at finde gode og spændende strikkemønstre, som hun kan prøve af.

Hun har i årevis fundet sine strikkeopskrifter i gamle ugeblade. Ofte er hun taget hen i den lokale genbrugsbutik, for at finde gamle blade, hvor hun så efterfølgende kunne klippe alle de spændende strikkeopskrifter ud af. Tit har hun også plaget livet af venner og bekendte for at få fingrene i de eftertragtede mønstre.

For nylig synes jeg dog, at hun gik en tand over stregen. Da stoppede hun nemlig en vild fremmed kvinde på gaden, for at høre, hvor hun havde fået den skønne trøje, som hun havde på. Min kone havde nemlig hurtigt spottet, at trøjen nok var hjemmestrikket. Og ja, den var godt nok hjemmelavet. Det var en af kvindens veninder, som havde strikket den. Og før jeg vidste af det, havde min kone lokket kvinden til at ringe til sin veninde, så hun kunne få fat i opskriften på trøjen. Det synes jeg godt nok var lige en kende pågående, hvilket jeg da heller ikke undlod at pointere over for min kone, da vi senere igen var kommet hjem til os selv. Selv om det ikke lød til, at min kone egentlig kunne forstå min pointe, om at man ikke bare kunne gå og henvende sig til folk på den måde, så kom vi dog alligevel frem til, at det nok ikke var måden at skaffe nye strikkeopskrifter på fremover. For som min kone sagde: Det vil nok tage for lang tid, hvis jeg skal vente med nye opskrifter, til jeg er så heldig at finde noget flot tøj på gaden!

Så var det jo lige, at jeg tænkte, at nettet da naturligvis måtte være det helt rigtige sted at finde strikkeopskrifter. Og der gik da heller ikke ret længe inden jeg havde fundet hjemmesiden gratis-strikkeopskrifter.dk. Og selv om siden i sig selv faktisk slet ikke rummer nogle strikkemønstre overhovedet. Så er den en sand guldgrube af idéer til, hvordan man hurtig og let kan finde gratis strikkeopskrifter rundt om på nettet. Så nu siden faktisk næsten gået hen og blevet min kones eneste kilde til at finde de flotteste strikkemønstre. Og så er det altså helt gratis.