Vinter = jakker til de små

Buller er da bedøvende ligeglad med, om det er sidste års mode, han skal gå i, bemærkede min mand, da vi sammen så en annonce for et flyverdragt udsalg i en forretning inde i byen. Der blev i annoncen ikke lagt skjul på, at man holdt udsalg for at komme af med sidste års kollektion af flyverdragter før den nye sæson.

Vi er i august måned, og det er selvfølgelig ikke lige den tid på året, at man klæder sin søn i en flyverdragt, for den er alt for varm til august måned, men i annoncen blev der reklameret med voldsomme prisnedsættelser, og ingen kan vel have noget imod at spare nogle penge.

Og der er ingen tvivl om, at min mand har ret i, at Buller ikke vil føle sig generet af, at han skal gå i en flyverdragt fra sidste års kollektion, for det går han som knap treårig selvfølgelig ikke op i, han ville såmænd slet ikke tænke over det, om jeg så gav ham en lyserød flyverdragt på, men det kunne jeg trods aldrig finde på.

Min mand foreslog, at når jeg nu var inde i forretningen, så kunne jeg jo godt se efter, om de også har et fornuftigt tilbud på jakker til børn, for han havde bemærket, at Bullers vindjakke efterhånden er kommet til at sidde lidt stramt på ham, så han skal have en, der er lidt større. Og det skal han, for han vokser meget for tiden, så tøjet hurtigt bliver for småt til ham.

Vi ender nu altid det samme sted, når vi skal købe børnetøj af enhver art: http://beeboo.dk/