Generelt

Hundekurv

Hundekurv

Jeg har igennem mange dørn haft en drøm om at jeg gerne ville have hund. Jeg er født og opvokset med at have en hund, men siden jeg flyttede hjemmefra, det har jeg ikke haft hund, og jeg har savnet det vildt meget. Jeg har dog haft den fornøjelse, at hver gang jeg kommer hjem til min kære forældre, så har jeg haft mulighed at rigtig at være sammen med deres hund.

Nu er tiden dog kommet til jeg skal have en hund selv, og jeg glæder mig rigtig meget. Der er dog en del forberedelser der skal være på plads inden vi får selve hunden, men sådan er det jo bare. Sådan en lille hundehvalp er jo et nysgerrig lille dyr, og specielt i starten har man har den, så skal hunden jo rigtig ud og opleve verden, og derfor skal man være sikker på at hvalpen ikke gør skade på sig eller på de ting vi har. Jeghar derfor i den sidste tid haft travlt med at sætte kabelbakker sådan jeg jeg kan få lagt alle kabeler i dem. Jeg skulle da lige hilse at sige at det er noget af en opgave, for hvor har man mange kabler når du kommer til stykket, og det finder man jo egentlgi først rigtig ud af når man skal til at lægge dem alle sammen i kabelbakker. Der er dog ikke kun kabler der skal være på plads inden vi får vores lille hundehvalp, for det skal også købes en masse tilbehør til hunden så som madskåle, hundesnor og ikke mindst en hundekurv. Jeg havde egentlig en forestilling om, at det ikke ville være problem at købe disse ting, men det er ikke alt der er lige let. Tag fx. en hundekurv der var der lidt problemer med at vælge hvilken det skulle være. for min kone have en forestilling om, at det var vild vigtig at den ikke kom til at fylde for meget, og så ville det jo heller ikke gøre noget hvis den er lidt smart. Det er typsik hende, og det viste sig ret hurtig, at en ting er hvad der er godt for hunden, og en anden ting er åbenbart hvad der er smart. Vi havde en længere snak om dette, men det endte da i sidste ende med, at vi nåede til enighed omkring dette, så nu har vores lille hund fået en rigtig god hundekurv. Hundekurven er dig ikke helt så smart som min kone havde håbet på, men vores nye lille hunde hvalp kommer til at ligge godt, og som min kone tilsidst har indset, så er det trods alt det vigtigste at hunden ligger godt.

Vi er nu færdige med de fleste forberedelser til vores nye lille familie medlem, så nu går vi ogs venter på at vores hundehvalp bliver 8 uger gammel, sådan at vi kan få den med hjem fra den hunde kennel vi har købt hunden, sådan at vores nye familiemedlem kan blive en del af familien.

Klaus (Author)