Køb af kattebakke

Hvis det specifikt er en bakke til din kat, som du skal have fat i, så er det med at sikre sig, at man får fat i den rigtige af slagsen. Der findes nemlig flere varianter, og det er ikke altid, at alle varianterne er lige gode. Faktisk er det tit, at man kan se, at forskellen på denne produkttype er ret så stor. Heldigvis er udvalget bredt, og nogen butikker har valgt kun at føre kvalitetsmærkerne, her kan fx. nævnes Petty.dk, du kan se deres udvalg her.

Har man i sit hjem en eller flere katte, så vil man naturligvis gerne have, at de har det så godt som overhovedet muligt. Man kan gerne have, at de har nogle gode forhold at leve under og en måde at sikre dette på er blandt andet ved at sørge for, at ens katte har et par forskellige kattebakker, som de kan benytte sig af på daglig basis.

Når ens kat skal have en bakke, som katten gør brug af, når den skal af med urin og afføring, så skal modellen være den rette, og det er derfor ikke uden betydning, hvilken variant du som katteejer vælger at få fat i til din kat.

Det skal naturligvis være en passende variant, som du vælger til din kat, og her er der nogle forskellige ting, der er vigtige at kigge på. Blandt andet er bakkens mål, kvalitet og pris afgørende faktorer for, hvad man som katteejer skal købe – og ikke købe.

At handle på nettet er tit fornuftigt, for det vil ofte være her, at man kan finde sig det bredeste udvalg, og det er godt, når man som ejer af en kat skal have anskaffet sig en ny bakke til sin kat. Den mulighed man som forbruger har for at kunne vælge og vrage blandt massevis af produkter er nemlig med til at sikre, at der altid kan findes præcis det, som man søger.

En bakke til din kat skal have de korrekte mål

En forudsætning for at du som katteejer skal have fat i en bakke til din kat er, at der altid skal være de korrekte mål på den model, du køber dig. Man plejer at sige, at hvis man erhverver sig en bakke, som omtrent er 1,5 gange størrelsen på din kat, så går du ikke helt gal i byen.

Hvis man har killinger, så kan det selvfølgelig være vanskeligt, men her er det bedste man kan gøre at læse sig frem til hvor stor den kat man har kan blive og så erhverve sin bakke efter netop dette. Når du har en killing, så er det meget vigtigt, at du sørger for at give katten mulighed for at komme op i kattebakken og for at den kan det, skal du huske at tilpasse højden, så den lille killing kan komme derop.

Prisen og kvaliteten må ej forglemmes

Kattebakker er som bekendt noget, der kan købes i et utal af varianter, og man kan ikke komme helt udenom, at det store udvalg af modeller er med til at gøre sådan, at kvaliteten ofte godt kan være svingende. Du skal naturligvis fokusere på de gode modeller, som er i en god kvalitet, og desuden skal prisen jo selvfølgelig også være noget af det, der bliver vægtet højt fra din side som forbruger.

Gør din kat renlig

Et godt, men anderledes alternativ til de traditionelle kattebakker, er at gøre katten fuldstændig renlig. Den er vel egentlig renlig når den vælger at bruge bakken, men fuldstændig renlig er i min termologi hvis den vælger at gå udenfor hver gang den skal besørge. Nu er katte langt fra som hunde, og man går ikke tur med dem, derfor kan det være en god ide at installere en kattelem i huset, det vil give katten frirammer til selv at vælge hvor og hvornår den skal på toilettet.

Den store ulempe ved kattelemme er i midlertid, at de almindeligvis giver andre katte adgang til hjemmet, og det er langt fra optimalt. Heldigvis er teknologien på forkant med det, og i dag kan man få en kattelem med chip styring, den giver sådan kort fortalt katten sin egen nøgle til huset. Hvis du tænker det er en god mulighed for jer, så tag et kig her. Der får du en kattelem med chip til bare 989,-, de ses ofte til over 1100 kroner.

Andre relevante links:
Producent af kattellem staywell