Hvordan vælger jeg hudplejeprodukter

Jeg har gennem mange år efterhånden arbejdet som kosmetolog, og hvis der er et spørgsmål mange kvinder stiller til mig, så er det hvordan man vælger de rigtige hudpleje produkter til den hudtype man har.Jeg starter altid med at sørge folk hvilken hudtype de har. Det er ikke fordi jeg ikke kan se det, men jeg tænker altid ved mig selv, at hvis folk ikke ved det, hvordan regner de så med at de man finder de helt rigtige hudplejeprodukter. Det er ikke alle der er klar over det, men langt de fleste mærker indenfor hudpleje, du fremstiller produkter der er optimeret til forskellige hudplejer. Man skal fx. ikke bruge en fed creme, hvis man i forvejen har fedtet hud, for så ender man op med en hud der er endnu mere fedt, end da man startede med at behandle. Jeg prøver altid folk at gå ind på justskin.dk, for der er de forskellige mærker opdelt på en sådan måde, at når man kender sin hudpleje, så kan man få alle de produkter frem der passer til en. På den måde er man sikker på, at man ikke ender op med en creme der ikke passer til dig.

Når man så har fundet ud af hvilken hudtype man er, så skal man i gang med at finde frem til det mærke der passer en. Her er langt de fleste også nød til at kigge lidt på økonomien i det. Der findes rigtig mange forskellige mærker, og der findes lige så mange forskellige prisklasser. Det er derfor vigtigt at man ikke får valgt et mærke man ikke har råd til i længden, for så har man måske ikke altid penge til at købe nyt, når man har brugt det gamle. Der kan være en rigtig god ide at kigge her http://www.justskin.dk/decleor-hudpleje/micellar, for Decleor er typisk noget de fleste kan være med til prismæssigt, og det er nogle rigtig gode produkter. De fleste Decleor produkter indeholder hverken parfume eller parabener. Hvis du fx. er gravid, så skal du passe rigtig meget på med, at vælge hudplejeprodukter hvor der er tilsat parabener. Parabener bliver i mange creme brugt som konserveringsmiddel. Selvom du ikke er gravid, så hav i baghovedet, at hvorfor skulle du bruge disse produkter, hvor der måske er noget kemi i, som du måske ikke helt ved hvad går ved dig på sigt. Parabener er mistænkt for at forstyrre homoner, så derfor er det nok heller ikke nogen god idé at bruge, hvis du fx. har et ønske om at blive gravid. Tænk dig i hele taget om, og undgå så meget kemi som muligt – Du ved aldrig hvad det gør ved dig på sigt.

Ellers er der vel bare tilbage og sige, at du først skal have bestemt hvilken hudtyper du har, for på den måde kan de vælge de rigtige plejeprodukter. Derefter skal du sørge for, at du vælge produkter uden parabener, for så er du sikker på de ikke er skade ved et foster, og ikke nedsætter din mulighed for at blive gravid.