Vinter i Aalborg

Skal du på julevisit i Aalborg, så har du meget at se frem til. Aalborg er en meget flot by også om vinteren, med sit flotte julemarked, udendørs skøjtebane, forskellige juleboder i byen og flotte ud-smykning i hver eneste forretning. Her kan man nemt få en dag eller to til at gå, hvis man skal købe julegaverne i Aalborg.

Sulten i Aalborg

På et tidspunkt bliver man også sulten, og her kan Aalborg byde på et stort udvalg af restauranter og caféer, som kan servere en rigtig god portion mad. Skal det være lige fra morgenstunden, så kan det være at foretrække, at starte med en god brunch hos en af Aalborgs mange gode caféer. Her kan nævnes Kong Kaffe, som ligger i Friis Center. Her kan man bestille bord dernede, men ofte kører de også med deals, hvor man kan spise for halv pris. Brunchmenuen består af friskt, økologisk brød, frugt, æg og bacon, naturel og müsli samt et stykke kage. Hertil kommer drikkevarerne, som bl.a. kan være friskpresset juice.

Ønsker du i stedet frokost, så har Aalborg mange forskellige sandwichbarer, som laver nogle frem-ragende sandwiches, baggels og salatbarer, så man nemt kan få stillet sulten på den sunde måde. Der er et stort udvalg af tilbehør, hvor både shawarma, tun og kylling kan vælges. De tre mest pro-minente barer er Katja’s, Nadia’s og Bogø Sandwich, som alle har både lyst og groft brød, samt flere forskellige størrelser.

Skal du spise aftensmad i byen, så kører mange af restauranterne med julebuffet (Link til sådan en), så du kan få en dejlig omgang julemad, hvis man finder dette indbydende. Ellers har de også stadig deres faste me-nukort, med flere af kokkenes egne specialiteter. Her kan Restaurant Fusion, Papegøjehaven, Café Casa Blanca og Café Spiret nævnes som nogle af de gode restauranter.Er man mere til kød, så har Aalborg også et stort udvalg af restauranter, hvor dette er deres spe-cialitet. Både Bone’s, Jensens Bøfhus og den nye Flammen kan varmt anbefales. Her serveres rigtig lækkert kød med diverse tilbehør.

Aalborg er en by fuld af liv, og specielt i juletiden er den ekstra hyggelig. Her er der pyntet op, stemningen er i top og flere har nissehuer på. Restauranter kan tilbyde julemad, og det kan varmt anbefales, at besøge Aalborg om vinteren.