Find det rigtige hotel første gang

hotel

Det behøver ikke at være særlig svært at finde det rigtige hotel første gang, læs med her hvordan du gør.

Der er stor forskel på hoteller i de forskellige dele af verden, og derfor skal du være lidt opmærksom når du booker dit hotel. Når jeg skal skal finde et hotel, så plejer jeg lige at tænke mig lidt om, for du skal gøre op med dig selv hvad der er vigtig for dig. Hvis du fx. skal på forretningsmøde i en stor by, så skal du gøre op med dig sevl, om du gerne vil bo central i storbyen, eller du måske hellere vi bo i nærheden af hvor du etc. har et møde.

Når jeg selv skal vælge, så plejer jeg altid at finde et hotel der ligger i byen, for jeg kan rigtig godt lide at gå en tur i byen når jeg er færdig med et evt. møde. I mange tilfælde der er det jo sådan, at hvis man har møde eller aftale der strækker sig over flere dag, så plejer forretningspartneren at sørge for fælles spisning, og i den forbindelse plejer det ikke at være noget problem i at du bliver afhentet på dit hotel, og i så fælles kan når ned til den restaurant i skal spise på, og alternativt så plejer det heller ikke at være noget problem at din forretningspartner afhenter dig i bil på hotellet og du senere når i er færdige bliver afleveret igen. Jeg har nogle gange fået en forretningspartner til at booke et hotel, og i nogle tilfælde der har jeg også fået det hotel det ligger tættest på den virksomhed jeg skal besøge, og de gange det er sket, der er jeg kommet til at bo faktisk ude i et industriområde, og for nu at sige det lige ud, så foregår der bare intet om aftenen ude i de områder.

Så hvis jeg var dig, så vil jeg kigge mig om efter et hotel der ligger i nærheden af byen. En anden ting jeg synes du skal være opmærksom på er, hvordan det er med badeværelse på den hoteller du kigger på. Hvis du tager Europa så er det dog efterhånden blevet standard at der er badeværelse på det enkelte værelse, og det er da også klart at foretrække hvis du ikke har lyst til at bruge et fælles badeværelse. Der er dog mange andre lande hvor det endnu ikke er standard, så det er noget du skal være meget opmærksom på når du booker dit hotel. Hvis du fx. skal til en by som New York, så findes der stadigvæk rigtig mange hoteller hvor det ikke er standard på eget badeværelse.

En anden ting du skal være meget opmærksom på er, om der er morgenmad incl i værelset, for hvis du skal betale for morgenmad efterfølgende, så kig på byen for et hotel hvor der er morgenmad med, for det er typisk billigere at bestiller et hotel med morgenmad frem for at skulle betale for det efterfølgende