Biludlejning
Featured, Generelt

USA rejsen i september

BiludlejningJeg har gennem en lang periode gået og snakket med kæresten om, at tage en tur til USA til september. Det er ikke vores første rejse til USA, for vi har været i New York området en del gange efterhånden. Sidste gang vi var i New York der besluttede vi os dog fro, at næste gang vi skulle til USA, der skulle det være en tur over på vestkysten, og så skulle det den klassiske rundrejse i den vestlige del af USA.

Jeg har dog netop fået et nyt job, og derfor skulle det hele lige gå op med mit job job, men det er det nu gjort, så vi har netop fået bestilt vores flybillet til Los Angeles med afrejse fredag den 2. september i år. og så skal vi rejse hjem 20 dage senere. Nu er første lette del af planlægningen over, og det er egentlig først nu at det begynder så blive svært. Efter vi havde fået spist morgenmad her i dag, der skulle vi til at i gang med den egentlige planlægning, og der er her jeg skal blive ene med kæresten om hvad vi skal se. Det viste sig ret hurtigt, at enten havde vi for mange forventning til hvad vi skulle se, eller også havde en planlagt en for kort tur. Noget af det vi umiddelbart synes der er svært, det er at begrænse sig, for vi vil jo gerne have så meget ud af turen når vi nu rejser i så lang tid vi skal gøre.

Efter vi havde snakket om turen i nogle timer, der fik vi dog lagt et program fast, og det tegner til at bliver rigtig godt, og vi synes begge to at det er blevet et rigtig spændende program vi har fået fastlagt. Der er ikke nogen af os der har prøvet tage en så lang køretur som det her bliver, men vil man gerne se noget af det kæmpe land, så bliver man også nød til at køre lidt efter de forskellige ting. Jeg regnede sammen bagefter, at vi faktisk skal køre noget der ligner 4000 km, så det må siges at være noget af en tur vi skal ud på.

Når selve køreturen så er langt først , så kommer det spørgsmål der åbenbart kan være sværest har jeg så fundet ud af. Vi skal naturligvis benytte biludlejning når vi kommer frem til Los Angeles, men der hvor kvinder og mænd nok er mest forskellige, eller om ikke andet mig og kæreste, det er hvilken bil man skal leje. Jeg mener på inden måde at turen kan tages i andet end en stor benzin uøkonomisk bil, det hører ligesom med til drømmen i mine tanker. Min kæreste derimod er af den klare opfattelse, at det da bare skal være den billigste bil man kan leje, for den bruger sikkert meget mindre benzin, og er meget billigere at leje. Det var så omkring dette tidspunkt, at vi besluttede at det ville vi lige tænke over i nogle dage, og så kunne vi bestille biludlejning.

Det bliver så spændende hvilken beslutning i tager, men mon ikke det bliver noget midt i mellem 🙂

Klaus (Author)