Generelt

USA og Californien

Skal du til at planlægge en rejse til USA og endnu ikke ved hvor turen skal gå hen, er en rundrejse i Californien måske det rette for dig. Jeg har selv rejst meget i Californien, og her kan man opleve alt lige fra det pulserende storbyliv til den skønne natur Californien har at byde på.

Min rejse startede i San Francisco, hvor besøget gik til hængebroen Golden Gate Bridge, Fisherman’s Wharf og Alcatraz, som bestemt er attraktioner der er værd at ligge et besøg. Herfra gik min rejse til Las Vegas, dog først et stop på vejen ved Yosemite naturpark, hvor især Yosemite Valley er et fantastisk naturområde med berømte vandfald og kløfter. Herfra forlod jeg de naturskønne omgivelser og begav mig på en kørertur mod byen der aldrig sover, Las Vegas!  Jeg ankom om aftenen, hvilket var en kæmpe oplevelse, at gå fra ørken til det glamourøse Las Vegas med blændende lys er utroligt. Her kan man nemt bruge nogle dage, både på kasino, shopping og afslapning ved hotelpoolen.

Sidste stop på min rejse var L.A., hvor turen gik ned af Hollywood Walk of Fame, en køretur i glamourøse 90210 Beverly Hills og i Universal Studios. En god afslutning på en fantastisk rundrejse.

Ekhard (Author)