tv overvågning som leje
Generelt

Tv Overvågning

Kender I det? Man finder en fed hjemmeside og samtidig sælger de også noget godt.

Det smarte ved denne side, www.smartguard.dk er at man her kan bestille overvågning som leje! Det er da super nice. Min erfaring med overvågning er generelt at det er ret dyrt at få et godt tv overvågning anlæg installeret, men nu kan det fås rigtig billigt. Der skal betales en månedlig leje man kan måske sige på sigt ville det være bedre at købe det, men overskuelighed og leje har også sine fortrin. Fx hvis et kamera går i stykker, så skal man ikke ud og købe et nyt overvågningskamera. Det skal udlejer gøre i form af den vedligeholdelse der er i lejekontrakten. Dvs alle små uforudsete udgifter bliver betalt. Lidt ligesom når man lejer en bil.

En lidt sjov ting at have optur over, men synes nu leje af tv overvågning er smart.

Generelt synes jeg at vi skal have mere overvågning så hvis, det kan gøres nemmere for folk eller virksomheder at få fat i, mener jeg det er en god løsning. Samfundet i dag bliver desværre mere og mere voldeligt, og det er næsten hver dag der bliver begået vold, måske ligefrem dræb med knive som våben. Mange af disse kniv drab, ville nemmere blive opklaret hvis vi havde mere overvågning i gaderne.

Så sent som i går hørte jeg om endnu en som var blevet stukket ned, og må sige jeg synes det er forfærdeligt! Hvad kan få et andet menneske til at tage en kniv og stikke en anden person med den? Jeg forstår det virkelig ikke. Nej, lad og få tv overvågning af danmarks gade så vi kan få stoppet den slags kriminalitet!

Mange andre steder i verden er veje overvågede 24 timer i døgnet, det er mange af de danske motorveje også, men slet ikke samme type overvågning som i udlandet! Og egenlig burde vi blot følge trop, jeg har intet og skjule og synes det ville være fantastisk for vores danske politi at de ville have bedre og mere præcist materiale og arbejde med. Det sparrer både resourcer og ville hjælpe på opklaringsprocenten. En win win situation for alle parter. Undtagen for den kriminelle selv! Og den person mener jeg ikke vi skal tage særlig meget hensyn til, hvis du spørger mig.

Nå det var lidt holdninger, der lige blussede op mens jeg skrev, håber du tog godt imod den kære læser. Ellers må du læse videre en anden dag.

For at vende tilbage til den hjemmeside jeg skrev om synes jeg den er god, også pga af den nemme opsætning og designet er simpelt og budskabet enkelt! Det er der rigtig mange sider der kunne lære noget af. Der er ikke noget værre at komme ind på en halv forvirring af en hjemmeside og slet ikke finde ud af budskabet denne e-butik eller blog ville sige.

Lidt et surt opstød fra mig i dag, men jeg får nok en andet ben ud af sengen i morgen, eller det må vi da håbe…

hygge så længe 🙂

Anders (Author)