Generelt

Parfume – Har du været nysgerrig ?

Parfume

Mange siger åben at de har gjort det, mens andre har gjort det uden at vil indrømme det

Kender du det, du er på besøg hos en god ven eller veninder, og mens du er på toilet, så bliver du lidt nysgerrig, og skal da lige kigge hvad de har i deres toilet skab, og der er rigtig mange der ikke kan modstå fristelsen for at kigge lidt nærmere. Noget af det mange er nysgerrig efter, det er hvilken parfume der står i skabet, for du har måske lagt mærke til, at din ven eller veninde har fået en ny parfume, og du har ikke ville spørge hvilken parfume det var. Du kigger derfor i skabet, for du kan da lige selv se tænker du.

Der er mange der kender ovenstående, og nogen vil være ved det, mens andre til evig tid vil sige, at det har de aldrig gjort. Jeg vil gerne indrømme, at jeg har nogle gange ikke kunne modstå fristelsen for lige at kigge lidt i en god vens toiletskab. Jeg har også nogle gange set en ny parfume, som jeg ikke kendte, og så kunne man da lige dufte. Det kan jo også være, at man finder nogle nye lækre hårprodukter, og du måske ikke har prøvet før, og så er det jo en god mulighed for lige at kigge lidt nærmere på dem.

Jeg tror speciel mænd er meget konservative med hvilken parfume de bruger, for har de en gang fundet en god parfume, så er det ofte den man køber igen når dem gamle er ved at være tom. Det er som sådan ikke fordi man ikke har lyst til at prøve noget nyt, for det kan man godt have, men os mænd er måske ikke udstyret med det samme shopping gen, og derfor tænker man tæt. Jeg køber den samme som sidste gang, men så vil jeg også prøve en anden en næste gang. Sådan går det så gang efter gang.

Det er måske også derfor, at det kan være en rigtig god idé at ønske sig parfume i en gave, og så når man skriver en ønskeseddel, så prøv næste gang bare at skrive parfume, for på den måde så får du måske en parfume i gave, som du måske ikke kender, og på den måde får du prøvet noget nyt, uden at du selv skal bruge tid på at dufte dig igennem alle de mærker der findes.

Hvis du nu kommer til at kigge i et toiletskab når du er i byen, så lad for guds skyld være med at afsløre dig selv, hvis du ikke har lyst til at bruge til grin. Du skal være meget forsigtig med ikke at tabe noget, for gør du det, så larmer en parfume flaske på gulvet meget, og den kan let gå i stykker, så pas på du ikke taber noget, hvis du nu på et tidspunkt kommer til at kigge. Det er også en dårlig idé selv at komme ind på noget du har set, for så afslører du jo også dig selv.

Klaus (Author)