Generelt

Hvem bruger Just Junkies?

Troede du, at Just Junkies by Dj tøj kun blev brugt af en eksklusiv lille skare? Hvor tog du dog evigt fejl, og det beviser vi gerne for dig lige her og nu.

Her kommer vi nemlig med 3 af de folkefærd, du kan forvente at se bærende de nyeste billige kollektioner fra Just Junkies by DJ!

Musikere: Gruppen af musikere ville vælge Just Junkies by Dj tøj, da dette er unikt på så mange planer. En musiker sælger ikke plader, hvis hans musik lyder som alle andres, og derfor vil musikeren også være tilbøjelig til at finde noget lækkert tøj at have på, der ikke ligner alle andres. Hvis ikke Rihanna, så kunne vi sagtens se Tim Christensen eller Rasmus Seebach i nogen stramme jeans fra Just Junkies by DJ købt på nettet, right?

Skuespillere: Vores begrundelse for at tage skuespillere med i puljen er lidt den samme, dog med et twist. Musikerne lever ikke på deres udseende, men det gør skuespillere i højere grad – kommer en skuespiller på arbejde, og er det ikke meningen, at han skal ligne en bombet trailer, er det ikke sikkert, at han er skuespiller, når dagen er omme. Derfor vil en skuespiller også være tilbøjelig til at købe billigt, men lækkert tøj – og så ligger Just Junkies by DJ tøj købt på nettet til gode priser lige til højrebenet!

Politikere: Vi indrømmer det; der er ikke mange politikere i dag med Just Junkies by DJ tøj på. Og det er netop dette, vi gerne vil have ændret. Det kedelige og monotone jakkesæt er dødt, og i stedet vil vi have levende og funky politikere, der ikke bare lytter til os, men også sætter i en lille dans for at demonstrere deres entusiasme. Jeg ville gerne stemme på den ene politiker, der i et møde i Folketingssalen tog Just Junkies by DJ tøj og gav den en ordentlig skalle.

just-junkies

Kan I finde på andre steder, hvor Just Junkies by DJ tøj ville være oplagt? Sig endeligt til!

Kasper Lorenzen (Author)