Hund, træning og foder

Har du lige fået et lille livsstykke af en hvalp ind i dit hjem? Så vil dette hvalpekursus være noget for dig, hvor vi kommer omkring alt lige fra træning til foder. Der vil blive lagt vægt på en blød opstart af din hvalp, og den vil lære at lege med andre hvalpe. Det vil styrke kommunikationen og samarbejdet mellem dig og din hvalp.

På hvalpeholdet, vil der blive opbygget et fundament af positiv relation og samarbejde, der er vigtigt for et fremtidig kærligt og trygt venskab. På kurset vil der blive lagt vægt på grundlæggende øvelser som samarbejde, kontakt, introduktion til klikkertræning, sit dæk, og lære at gå pænt i snor. Der vil også være mulighed for at få svar på hverdagens problemstillinger, der nu er kommet ved anskaffelsen af en hvalp

Du vil endvidere lære hvilken aktivering og indlæring netop din hund skal have, da alle hunde og racer lærer på forskellig vis. Holdet er for alle racer.

Ernæring af din hund

Slutteligt kommer vi omkring den rette ernæring af din hund. Når alt kommer til alt vil din hund aldrig kunne performe, hvis ikke den får det rette hundefoder. Jeg går meget ind for, at man ikke render og køber billigt hundefoder, med mindre man er 100% sikker på, at det indeholder de rette næringsstoffer.

Der findes så meget forskelligt hundemad på markedet, og man kan nemt blive fristet af det billige. I visse tilfælde kan det også være ok, men jeg har bare set så mange tilfælde, hvor hunde får fedtet og tør pels grundet dårligt foder. Læs meget mere om ernæring af hvalpe: https://dyr.dk/hvalpefoder

Hvis dette er noget for dig og din hund, er du velkommen til at kontakte mig eller tilmelde dig via hjemmesiden, Dyr.dk.

Om mig

Tilbage i 1996 påbegyndte jeg uddannelsen til adfærdsrådgiver ved HUND OG TRÆNING som er en uddannelse der strækker sig over to år. Jeg bestod den afsluttende eksamen i 1998. og har arbejdet med adfærdsrådgivning af hunde siden. Jeg har to faste træningspladser, en i Aalborg og en i Helsingør, det er to store arealer, hvor der er god plads til at træne og hygge med hundene.

Jeg er vokset op blandt dyr, og har en stor passion for heste og hunde. Jeg har gennem hele mit liv, altid gerne ville arbejde med dyr, og jeg har arbejdet en del med heste. 2006 købte jeg min første hund og det er nu min helt store interesse. I  2001 afsluttede jeg min uddannelse som professionel hundeinstruktør ved Irene og med den har jeg nu fået muligheden, for at lave det jeg brænder for nemlig arbejde med træning af hunde.

Jeg glæder mig til at se jer.