Generelt

Hudpleje var næsten skyld i mc uheld

Det lyder mærkeligt, men den er god nok. For ca 10 år siden skulle jeg og ca 5 andre fra mc klubben på tur til Østrig til noget motorcykel træf. Vi havde alt planlagt helt ned til den sidste deltalge, såsom at huske hudpleje til den røde ende. Det er jo en del kilometer, man kommer til at sidde i sådan en saddel. Har prøvet det en gang før og det er bestemt ikke sjovt nogle dage efter. Derfor er det vigtigt at få fat i noget hudpleje til tør hud.

Turen derned ville vi tage i to stages, så vi ikke ville blive helt fuldstændig smadret. Vi vidste bare ikke lige, hvor vi skulle holde vores overnatning. En af vores bekendte sagde, at vi skulle tage at bruge googlemaps.com til at visualisere turen derned. Det var en pisse god ide. Vi fandt et sted i en lille by i Tyskland, hvor vi kunne overnatte. Det fede af det var, at vi kunne se det motel vi skulle bo på via google streetview. Det er da lidt sejt.
Dagen kom hvor vi skulle af sted og jeg fik tastet adressen ind på min android telefon, som jeg så kunne bruge som gps. Vi fik starte op og turen gik ellers bare derud af. Vi holdte nogle enkelte pauser på vej derned af, ellers gik det bare rigtig godt derned. En af pauserne blev holdt ved grænsen, hvor vi lige kunne blive forsynet med noget proviant. Nu skriver jeg godt nok proviant, men det eneste vi købte var rent faktisk øl og nogle cigarer. Vi har det nemlig med, at når vi er på træf, så skal vi da lige have en cigar. Jeg fatter det egentlig ikke, for vi bliver altid så dårlige, når vi har røget den cigar.

Motel var rent idyl

Inden aften landede vi på vores rigtig hyggelige motel, hvor der virkelig var fred og ro. Motellet var ejet af et pensioneret ægtepar, som tog sig rigtig godt af os. De servede de bedste elefantører (wienersnitsel) jeg nogen sinde har smagt. Efter et godt måltid og 3 store wiessbier, var vi alle klar på noget søvn.

Uheldet med hudplejen

Efter en god nattesøvn var vi alle 5 klar til at køre videre på nær Peter, som ikke lige mente, at han skulle bruge hudpleje til ballerne dagen før. Det tror jeg bestemt han fortrød. Jeg forbarmede mig over ham og gav ham noget hudpleje til mænd, som han så kunne smører sig ind i. Klovnen som lånte mit hudpleje, som lige så godt kunne have været til en baby, lagde det ikke ordentlig i min saddeltaske. Derved faldt det ud efter nogle kilometer og landede på vejen lige foran Andreas. Andreas kunne umuligt nå at undvige og kørte lige over det. Det resulterede i, at der lå creme ud over hele vejbanen. Derefter kom Jørn kørende igennem cremen og skred med motorcyklen ud i rabatten. Han nåede heldigvis at få den gamle cykel rettet op, inden den væltede med ham. Jeg siger jer det var rent held, det ikke gik galt.
Efterfølgende fik Peter et par lammer af Jørn og Andreas, plus han måtte give kvajebajer til os alle fem, som var med. Selvfølgelig måtte han også købe en ny god hudpleje uden kemi til mig

Ellers gik turen rigtig godt og det har nok været en af de pæneste motorcykelkøreture, jeg nogensinde har været på. Det kan yderst anbefales at tage på mc tur til alperne.

Ses vi på landevejen til foråret? Det tror jeg nok, vi gør

Marianne (Author)