Generelt

Formidabel ferie

Min kone og jeg var for nylig på en helt formidabel ferie, som vi havde sparet op til gennem flere år. Vi ville for alvor ud at se nogle af de afkroge i verden, hvor vi aldrig tidligere havde været. Så det blev til fire uger med en masse flyvninger mellem forskellige lande og verdensdele, for formålet med ferien var at opleve noget nyt – ikke bare at få slappet af.

Vi havde fået et rejsebureau til at hjælpe med planlægningen og stå for alt det praktiske med at booke flybilletter og hotelovernatninger, og jeg må sige, at bureauet havde gjort et godt stykke arbejde.

Men for at få det hele til at passe, skulle vi flyve ud af København temmelig tidligt om morgenen den søndag, vi startede vores ferie. Og da vi bor i Jylland, kneb med en indenrigsforbindelse, der passede med vores flyafgang fra København.

Derfor spurgte rejsebureauet os, hvilket hotel i København vi helst ville overnatte på. Ingen af os har det helt store kendskab til hoteller i København, så vi kunne kun svare, at det helst skulle ligge i nogenlunde kort afstand fra lufthavnen.

Rejsebureauet sendte os en mail med et udvalg af hoteller i København tæt på lufthavnen, og så kunne vi bare vælge ud fra ønsker om pris og beliggenhed. Vi trak lod mellem de foreslåede hoteller. Og vi var heldige med valget, for det var så godt, at vi besluttede, at netop det hotel i fremtiden skal være vores hotel i København.

Ekhard (Author)