Generelt

Fattige kan også købe smykker

Hvor er det ærgerligt at være så fattig, mens man studerer. Selv om jeg har et studiejob, synes jeg aldrig, jeg har penge til overs til nyt tøj og den slags. Om et par uger er jeg inviteret til min venindes fødselsdag, og meningen er, at vi senere på aftenen skal i byen og more os. Jeg glæder mig til festen, men det tilbagevendende problem er, hvilket tøj jeg kan tage på, og hvor jeg kan finde en billig gave til veninden.

Det kørte lidt rundt i hovedet på mig, men pludselig kom jeg i tanker om, at jeg havde set en netbutik,  som solgte online smykker, og så vidt jeg huskede var det billige smykker.

Netbutikken med billige smykker fandt jeg hurtigt, og der var et kæmpe udvalg af både halskæder, armbånd og øreringe, og jeg bemærkede, at der var rigtig mange smykker med en marguerit, og det var svært at se, at den ikke var ægte. Jeg vidste, at min veninde var vild med smykker med en marguerit, så jeg skyndte mig at bestille et armbånd påhæftet en smuk marguerit.

Inden jeg betalte og lukkede ned, kiggede jeg igen på siden med armbånd, halskæder og øreringe og faldt for et sæt af store røde perler og små fjer. Sættet var billigt, og jeg fik den ide, at jeg kunne pynte min gamle selskabskjole op med dette store sæt af smykker og sikkert låne et par røde sko af min nabo. Så ville ingen bemærke, at det var min gamle kjole jeg mødte op i.

Anderledes nemt gik det, da jeg skulle købe mig et nyt ur i sidste måned. Jeg VILLE bare have et Guess ur, men jeg havde selvfølgelig ikke råd – troede jeg. JEg blev overrasket, for jeg fandt et fedt Guess ur online lige her.

Ekhard (Author)