Generelt

Børma på tilbud

Min mand blev for nogle uger siden færdig med vores nye terrasse, som han har lagt med nogle meget flotte natursten i stedet for kedelige betonfliser. Han har også bygge et halvtag ud over cirka to tredjedele af terrassen, så vi kan have vores havemøbler stående i tørvejr, ligesom han har beregnet plads til et rigtigt udekøkken.

Det er han i fuld gang med at etablere. Han har lavet et solidt køkkenbord og har skåret ud til en køkkenvask, som nu også er monteret med afløb og det hele. I aftes sad han ved computeren og søgte efter armaturer, for der skal også være en rigtig vandhane ved køkkenvasken, selv om vi nøjes med at have koldt vand derude.

Min mand har før fundet en del billig vvs på tilbud på nettet, men denne gang spurgte jeg, om han så ikke kunne købe noget flot og gedigent, for jeg vil gerne have en bedre vandhane inde i det rigtige køkken, og så kan den gamle vel bruges i vores udekøkken.

Den ide var min mand heldigvis helt med på, for med det danske klima er det jo begrænset, hvor ofte man bruger sit udekøkken, så det skal selvfølgelig være det rigtige køkken, der bliver tilgodeset mest.

Han kaldte på mig og viste mig et flot køkkenarmatur fra Børma. Jeg syntes virkelig godt om stilen, så vi blev enige om at bestille det hjem. Netbutikken har lovet levering i overmorgen, så min mand kan gå i gang med arbejdet i den kommende weekend.

Ekhard (Author)